Retaule de Sant Ermengol

Publicat per & arxivat a General.

El documental “El Retaule de Sant Ermengol. Els inicis de l’espectacle”, dirigit per Jesús Galindo i Toni Lombarte, ha estat mereixedor aquest cap de setmana d’un dels premis del jurat del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que organitza el Cerdanya Film Commission. Concretament, aquest film s’ha endut el Premi Regió 7, al millor film de més de 20 minuts, un premi ex aequo que també es va endur el documental “El camí del foc. La cremada de falles d’Andorra la Vella”, d’Albert Cristòfol i Rosa Burgos.

Retaule de Sant Ermengol
Jesús Galindo va recollir el premi al Museu Cerdà de Puigcerdà

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya ha tingut lloc durant tota aquest setmana passada i va tancar portes ahir amb l’entrega dels premis del certamen al Museu Cerdà de Puigcerdà. Durant tots aquests dies s’han projectat en aquest festival diverses propostes cinematogràfiques, tant nacionals com internacionals. Entre totes les projeccions es van poder veure el passat divendres, dia 24 de juliol, “El Retaule de Sant Ermengol. Els inicis de l’espectacle” i “El camí del foc. La cremada de falles d’Andorra la Vella” a la Secció Etnogràfica Documental, que va comptar amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner.

Us recordem també que demà, dia 4 d’agost, a les 20h00, tindrà lloc a l’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell la presentació del documental “El Retaule de Sant Ermengol. Els inicis de l’espectacle”.